Skip to content

Svensk Potatis

  • Start
  • Om oss
    • Om oss
    • Svensk Potatis
    • Årets Potatisinspiratör – nytt stipendium
      • Regler och statuter
      • Nominera här!
      • Jurymedlemmar
    • Våra tjänster
    • Styrelsen
    • Kontakt
  • Potatisskola
    • Potatisskola
    • Näringsvärde
    • Odling
    • Potatishistoria
    • Sorter
  • SMAK-märkning
    • SMAK-märkning
    • Kvalitetsnormer
    • Sorter för SMAK-märkning
    • Regler
    • Vad betyder SMAK-märket?
    • Kvalitetsprovning
  • Konsument
    • Konsument
    • Recept
    • Potatisrapport 2020/2021
    • Inspireras av potatis
    • Potatisstatistik
    • Potatis och hälsa
  • Butiker
    • Butiker
    • Beställ kvalitet
    • Beställning och leverans
    • Butiksexponering
    • Hantering och förvaring i butik
  • Storhushåll
    • Storhushåll
    • Upphandling av potatis
    • Leverans och mottagning
    • Sorter och hållbarhet
    • Råd vid tillagning
  • Anslutna företag
    • Kvalitetssäkring
    • För odlare
    • För packare
    • Skador och sjukdomar
    • Företag
  • Start
  • Om oss
    • Svensk Potatis
    • Årets Potatisinspiratör – nytt stipendium
      • Årets Potatisinspiratör 2020 – Julia Tuvesson
      • Regler och statuter
      • Nominera här!
      • Jurymedlemmar
    • Våra tjänster
    • Pressrum
    • Styrelsen
    • Kontakt
  • Potatisskola
    • Näringsvärde
    • Odling
    • Potatishistoria
    • Sorter
    • Potatisens Smakord
  • SMAK-märkning
    • Kvalitetsnormer
      • Remissförfrågan kvalitetsnorm för SMAK-märkning otvättad färskpotatis
    • Ansökan ny sort för SMAK-märkning
    • Sorter för SMAK-märkning
    • Regler
    • Vad betyder SMAK-märket?
    • Kvalitetsprovning
  • Konsument
    • Recept
    • Potatisrapport 2020/2021
    • Inspireras av potatis
    • Potatisstatistik
    • Potatis och hälsa
  • Butiker
    • Beställ kvalitet
    • Beställning och leverans
    • Butiksexponering
    • Hantering och förvaring i butik
  • Storhushåll
    • SMAK-märkt storhushåll
    • Upphandling av potatis
    • Leverans och mottagning
    • Sorter och hållbarhet
    • Råd vid tillagning
  • Anslutna företag
    • Kvalitetssäkring
    • Sorter för SMAK-märkning
    • För odlare
    • För packare
    • Skador och sjukdomar
    • Företag

Aktuellt

Aktuellt, Utvald artikel

Hälsning från Potatislandet – april månad

SMAK-märkt potatis som standard inom offentlig sektor Chef’s Cut började SMAK-märka potatis...

Läs mer

Aktuellt, Utvald artikel

Hälsningar från Potatislandet – mars månad

MIKAEL JACOBSSON odlar potatis på drygt hundra hektar i skånska Dagstorp mellan...

Läs mer

Aktuellt, Utvald artikel

Hälsning från Potatislandet – februari månad

Höga Kusten – dramatisk vacker skärgård och en kuststräcka med karga berg,...

Läs mer

Aktuellt, Utvald artikel

POTATIS ÄR SVERIGES TRENDIGASTE LIVSMEDEL 2020

POTATIS ÄR SVERIGES TRENDIGASTE LIVSMEDEL 2020. På uppdrag av Livsmedelsföretagen har Demoskop...

Läs mer

Aktuellt, Utvald artikel

Hälsningar från Potatislandet – november månad

Steglinge Gård i Höganäs brann ner till grunden 2012. Ur askan har...

Läs mer

Aktuellt, Utvald artikel

Ny inspirerande Potatiskokbok

NYA INSPIRERANDE POTATISRÄTTER i vår nya kokbok ”Lättlagade Potatisrecept för vardag och...

Läs mer

Aktuellt, Utvald artikel

FIRA POTATISENS DAG

Fira Potatisens Dag idag den 26 oktober 98 procent av de svenska...

Läs mer

Aktuellt, Okategoriserade, Utvald artikel

Intresset för potatis växer

Årets Potatisrapporten 2020 ger en bild av hur potatis står sig på...

Läs mer

Aktuellt, Utvald artikel

Vinnare Årets Potatisinspiratör 2020

”I engagerande format och forum sprider bloggaren och författaren Julia Tuvesson nytänkande och potatiskärlek med inspirerande...

Läs mer

Inläggsnavigering

1 2 3 … 21 Nästa

Anmäl dig för Nyhetsbrev

Svensk Potatis

© Svensk Potatis

Svensk Potatis | Box 42 | 23053 Alnarp

Läs om vår GDPR policy