Ny kokbok – Internationella Potatisrecept

Äntligen kommer vår nya efterlängtade kokbok som har 23 potatisrecept med inspiration från 22 länder. Vi har haft hjälp av Marcus Nemrin och hans duktiga kockar Rebecca Mårtensson Almén och Jakob Montelius, alla från Sofiero Slottsrestaurang, som lagat och anpassat recepten i kokboken till svenska förhållanden så att det ska vara enkelt att hitta alla ingredienser.
Varje land har sin specialitet och inte sällan förknippas ett lands nationalrätt med potatis. Exempel på detta är rösti från Schweiz eller fish & chips från England, listan kan göras lång men poängen är att potatis har en viktig roll i kök över hela världen.

Är du intresserad av att få ett eget exemplar av denna nya kokbok så Swisha 70 kr till 1230538009, ange ”Internationella” tillsammans med din adress i meddelandefältet.

Vi har sedan tidigare två kokböcker ”Lättlagade Potatisrecept för vardag och fest”  samt ”Inspirerande Potatisrecept som alla kan laga”  beställ gärna dessa samtidigt. Ange ”Lättlagade” eller/och ”Inspirerande” i meddelandefältet.

Swisha 70 kr för 1 kokbok, 130 kronor för 2 kokböcker och 180 kronor för alla 3 kokböckerna.
Swisha till 1230538009