Skip to content

Svensk Potatis

  • Start
  • Om oss
    • Om oss
    • Svensk Potatis
    • Pressrum
    • Årets Potatisinspiratör – nytt stipendium
      • Regler och statuter
      • Nominera här!
      • Jurymedlemmar
    • Våra tjänster
    • Styrelsen
    • Kontakt
  • Potatisskola
    • Potatisskola
    • Näringsvärde
    • Odling
    • Potatishistoria
    • Sorter
  • SMAK-märkning
    • SMAK-märkning
    • Kvalitetsnormer
    • Sorter för SMAK-märkning
    • Regler
    • Vad betyder SMAK-märket?
    • Kvalitetsprovning
  • Konsument
    • Potatisrapport 2023/2024
    • Konsument
    • Recept
    • Inspireras av potatis
    • Potatisstatistik
    • Potatis och hälsa
  • Butiker
    • Butiker
    • Beställ kvalitet
    • Beställning och leverans
    • Butiksexponering
    • Hantering och förvaring i butik
  • Storhushåll
    • Storhushåll
    • Upphandling av potatis
    • Leverans och mottagning
    • Sorter och hållbarhet
    • Råd vid tillagning
  • Anslutna företag
    • Kvalitetssäkring
    • För odlare
    • För packare
    • Skador och sjukdomar
    • Företag
  • Start
  • Om oss
    • Svensk Potatis
    • Årets Potatisinspiratör
      • Zeina Mourtada – Årets Potatisinspiratör 2023
      • Nominera här!
      • Regler och statuter
      • Jurymedlemmar
    • Våra tjänster
    • Styrelsen
    • Kontakt
  • Potatisskola
    • Näringsvärde
    • Odling
    • Potatishistoria
    • Potatisens Smakord
  • SMAK-märkning
    • Kvalitetsnormer
    • Ansökan ny sort för SMAK-märkning
      • Application for approval – new variety for SMAK marking
    • Sorter för SMAK-märkning
    • Regler
    • Vad betyder SMAK-märket?
    • Kvalitetsprovning
  • Konsument
    • Recept
    • Potatisrapport 2023/2024
    • Inspireras av potatis
      • Potatiskokbok
    • Potatisstatistik
    • Potatis och hälsa
  • Butiker
    • Beställ kvalitet
    • Beställning och leverans
    • Butiksexponering
    • Hantering och förvaring i butik
  • Storhushåll
    • SMAK-märkt storhushåll
    • Upphandling av potatis
    • Leverans och mottagning
    • Sorter och hållbarhet
    • Råd vid tillagning
  • Anslutna företag
    • Kvalitetssäkring
    • Sorter för SMAK-märkning
    • För odlare
    • För packare
    • Skador och sjukdomar
    • Företag
    • Månadsbrev

Aktuellt

Aktuellt, Okategoriserade

Årets första frilandsodlade färskpotatis såldes för 2 500 kr/kg

Hela premiärskörden á 45 kg som såldes för 2 500 kr /kg,...

Läs mer

Aktuellt, Okategoriserade

Knölen har hamnat i finrummet

SvD söndags bilaga hade stort reportage om revanschsugen knöl. Vi länkar här...

Läs mer

Aktuellt

Tallriksmodellen, nya rekommendationer

Det har blivit mycket reaktioner efter att tallriksmodellens grundare vill ta bort...

Läs mer

Aktuellt, Okategoriserade

Ett vårtecken från Abbekås i sydligaste Skåne

ABBEKÅS. Ett vårtecken vackert som vilken blomma som helst är att se...

Läs mer

Aktuellt, Okategoriserade

Sveriges Bästa Potatisrecept

Vinnare av tävlingen "Sveriges bästa potatisrecept" är nu avgjord och vann gjorde...

Läs mer

Aktuellt, Okategoriserade

Försäljningen har inte påverkats av GI och LCHF

I moderna dieter som GI och LCHF framställs potatisen som en stärkelsebomb...

Läs mer

Aktuellt, Okategoriserade

Bokstavsdieter som LCHF är helt borta, nu kommer sifferdieter som 5:2

En genomgång av dietboksmarknaden i fyra stora länder, USA, Storbritannien, Tyskland och...

Läs mer

Aktuellt, Okategoriserade

Potatistävling – Sveriges bästa potatisrecept

Har du ett gott potatisrecept? Använd dig av evenemanget på Svensk Potatis...

Läs mer

Aktuellt, Okategoriserade

Tio saker du inte visste om potatis

SalongK är en av Sveriges första nättidningar. De vänder sig till kvinnor...

Läs mer

Sidnumrering för inlägg

Föregående 1 … 17 18 19 20 21 … 24 Nästa

Anmäl dig för Nyhetsbrev

Svensk Potatis

© Svensk Potatis

Svensk Potatis | Östanågatan 1 | 596 34 SKÄNNINGE

Läs om vår GDPR policy