Skip to content

Svensk Potatis

  • Start
  • Om oss
    • Om oss
    • Svensk Potatis
    • Pressrum
    • Årets Potatisinspiratör – nytt stipendium
      • Regler och statuter
      • Nominera här!
      • Jurymedlemmar
    • Våra tjänster
    • Styrelsen
    • Kontakt
  • Potatisskola
    • Potatisskola
    • Näringsvärde
    • Odling
    • Potatishistoria
    • Sorter
  • SMAK-märkning
    • SMAK-märkning
    • Kvalitetsnormer
    • Sorter för SMAK-märkning
    • Regler
    • Vad betyder SMAK-märket?
    • Kvalitetsprovning
  • Konsument
    • Potatisrapport 2023/2024
    • Konsument
    • Recept
    • Inspireras av potatis
    • Potatisstatistik
    • Potatis och hälsa
  • Butiker
    • Butiker
    • Beställ kvalitet
    • Beställning och leverans
    • Butiksexponering
    • Hantering och förvaring i butik
  • Storhushåll
    • Storhushåll
    • Upphandling av potatis
    • Leverans och mottagning
    • Sorter och hållbarhet
    • Råd vid tillagning
  • Anslutna företag
    • Kvalitetssäkring
    • För odlare
    • För packare
    • Skador och sjukdomar
    • Företag
  • Start
  • Om oss
    • Svensk Potatis
    • Årets Potatisinspiratör
      • Zeina Mourtada – Årets Potatisinspiratör 2023
      • Nominera här!
      • Regler och statuter
      • Jurymedlemmar
    • Våra tjänster
    • Styrelsen
    • Kontakt
  • Potatisskola
    • Näringsvärde
    • Odling
    • Potatishistoria
    • Potatisens Smakord
  • SMAK-märkning
    • Kvalitetsnormer
    • Ansökan ny sort för SMAK-märkning
      • Application for approval – new variety for SMAK marking
    • Sorter för SMAK-märkning
    • Regler
    • Vad betyder SMAK-märket?
    • Kvalitetsprovning
  • Konsument
    • Recept
    • Potatisrapport 2023/2024
    • Inspireras av potatis
      • Potatiskokbok
    • Potatisstatistik
    • Potatis och hälsa
  • Butiker
    • Beställ kvalitet
    • Beställning och leverans
    • Butiksexponering
    • Hantering och förvaring i butik
  • Storhushåll
    • SMAK-märkt storhushåll
    • Upphandling av potatis
    • Leverans och mottagning
    • Sorter och hållbarhet
    • Råd vid tillagning
  • Anslutna företag
    • Kvalitetssäkring
    • Sorter för SMAK-märkning
    • För odlare
    • För packare
    • Skador och sjukdomar
    • Företag
    • Månadsbrev

Aktuellt

Aktuellt

Gomorron Sverige – potatis!!

Potatis går att variera i det oändliga - Paul Svensson, TV-kocken som...

Läs mer

Aktuellt

Årets potatisskörd

Skörden av matpotatis i år överstiger förra årets skörd med 7 procent...

Läs mer

Aktuellt

Skånsk potatis dominerar just nu

Närmare 40 procent av Sveriges potatisskörd är Skånsk. I landskapet odlas matpotatis...

Läs mer

Okategoriserade

mera POTATIS – Kokboken

Mera Potatis – Recept och inspiration för storhushåll Äntligen har kokboken kommit....

Läs mer

Aktuellt

Konsumenter väljer lösvikt

Flest konsumenter vill köpa sin potatis i lösvikt. Närproducerad och svenskodlad potatis...

Läs mer

Aktuellt

Oväntat kungligt besök

Sveriges potatisambassadör Kari Pettersson fick oväntat besök på fredagseftermiddagen.

Läs mer

Aktuellt, Okategoriserade

Ny kokbok – Het Potatis!

Kokboken ska inspirera till nya rätter och gärna också till att prova...

Läs mer

Aktuellt

Kokbok – mera POTATIS

Boken innehåller 15 olika inspirerade potatisrätter och är resultatet, av en del...

Läs mer

Aktuellt

Öppen Gård med Svärds Potatis

Öppen Gård är ett utmärkt tillfälle för barnfamiljer och matintresserade konsumenter att...

Läs mer

Sidnumrering för inlägg

Föregående 1 … 21 22 23 24 Nästa

Anmäl dig för Nyhetsbrev

Svensk Potatis

© Svensk Potatis

Svensk Potatis | Östanågatan 1 | 596 34 SKÄNNINGE

Läs om vår GDPR policy