Skip to content

Svensk Potatis

  • Start
  • Om oss
    • Om oss
    • Svensk Potatis
    • Pressrum
    • Årets Potatisinspiratör – nytt stipendium
      • Regler och statuter
      • Nominera här!
      • Jurymedlemmar
    • Våra tjänster
    • Styrelsen
    • Kontakt
  • Potatisskola
    • Potatisskola
    • Näringsvärde
    • Odling
    • Potatishistoria
    • Sorter
  • SMAK-märkning
    • SMAK-märkning
    • Kvalitetsnormer
    • Sorter för SMAK-märkning
    • Regler
    • Vad betyder SMAK-märket?
    • Kvalitetsprovning
  • Konsument
    • Potatisrapport 2023/2024
    • Konsument
    • Recept
    • Inspireras av potatis
    • Potatisstatistik
    • Potatis och hälsa
  • Butiker
    • Butiker
    • Beställ kvalitet
    • Beställning och leverans
    • Butiksexponering
    • Hantering och förvaring i butik
  • Storhushåll
    • Storhushåll
    • Upphandling av potatis
    • Leverans och mottagning
    • Sorter och hållbarhet
    • Råd vid tillagning
  • Anslutna företag
    • Kvalitetssäkring
    • För odlare
    • För packare
    • Skador och sjukdomar
    • Företag
  • Start
  • Om oss
    • Svensk Potatis
    • Årets Potatisinspiratör
      • Zeina Mourtada – Årets Potatisinspiratör 2023
      • Nominera här!
      • Regler och statuter
      • Jurymedlemmar
    • Våra tjänster
    • Styrelsen
    • Kontakt
  • Potatisskola
    • Näringsvärde
    • Odling
    • Potatishistoria
    • Potatisens Smakord
  • SMAK-märkning
    • Kvalitetsnormer
    • Ansökan ny sort för SMAK-märkning
      • Application for approval – new variety for SMAK marking
    • Sorter för SMAK-märkning
    • Regler
    • Vad betyder SMAK-märket?
    • Kvalitetsprovning
  • Konsument
    • Recept
    • Potatisrapport 2023/2024
    • Inspireras av potatis
      • Potatiskokbok
    • Potatisstatistik
    • Potatis och hälsa
  • Butiker
    • Beställ kvalitet
    • Beställning och leverans
    • Butiksexponering
    • Hantering och förvaring i butik
  • Storhushåll
    • SMAK-märkt storhushåll
    • Upphandling av potatis
    • Leverans och mottagning
    • Sorter och hållbarhet
    • Råd vid tillagning
  • Anslutna företag
    • Kvalitetssäkring
    • Sorter för SMAK-märkning
    • För odlare
    • För packare
    • Skador och sjukdomar
    • Företag
    • Månadsbrev

Aktuellt

Aktuellt, Okategoriserade

Mjölby firade Potatisens Dag

Det var första gången Mjölby firade Potatisens dag. Inget tyder på att...

Läs mer

Aktuellt

Sveriges största potatis, 1 980 gram

Vinnare av tävlingen Sveriges största potatis är nu avgjord. Potatisen av sorten...

Läs mer

Aktuellt

Fira Potatisens Dag den 26 oktober

Potatisakademien har tagit initiativet till att proklamera den 26 oktober som Potatisens Dag....

Läs mer

Aktuellt, Okategoriserade

Tävling – Sveriges största potatis

Svensk Potatis AB utlyser en tävling om vem som odlar Sveriges viktmässigt...

Läs mer

Aktuellt, Okategoriserade

Stärkelse – en marknad med potentiel

Stärkelse är en väl ­etablerad ingrediens i de flesta kategorier av livsmedel....

Läs mer

Aktuellt, Okategoriserade

Svensk Potatis AB har nu nytt tele- och faxnummer

Svensk Potatis AB byter nu telenummer till 08 – 121 359 60...

Läs mer

Aktuellt, Okategoriserade

Mitt kök på Larsviken

Mitt köks Sverigeresa har nått fram till Viken utanför Helsingborg, där Maria...

Läs mer

Aktuellt, Okategoriserade

Pärans dag i Båstad

De runda knölarna betyder mycket för många – därför blev Pärans Dag...

Läs mer

Aktuellt, Okategoriserade

Blindtest bevisar att Svensk Färskpotatis smakar bäst!!

Köksmästaren Stefano Catenacci gästar TV4 Nyhetsmorgon med några olika sorter, som blindtestas...

Läs mer

Sidnumrering för inlägg

Föregående 1 … 16 17 18 19 20 … 24 Nästa

Anmäl dig för Nyhetsbrev

Svensk Potatis

© Svensk Potatis

Svensk Potatis | Östanågatan 1 | 596 34 SKÄNNINGE

Läs om vår GDPR policy