Skip to content

Svensk Potatis

  • Start
  • Om oss
    • Om oss
    • Svensk Potatis
    • Pressrum
    • Årets Potatisinspiratör – nytt stipendium
      • Regler och statuter
      • Nominera här!
      • Jurymedlemmar
    • Våra tjänster
    • Styrelsen
    • Kontakt
  • Potatisskola
    • Potatisskola
    • Näringsvärde
    • Odling
    • Potatishistoria
    • Sorter
  • SMAK-märkning
    • SMAK-märkning
    • Kvalitetsnormer
    • Sorter för SMAK-märkning
    • Regler
    • Vad betyder SMAK-märket?
    • Kvalitetsprovning
  • Konsument
    • Potatisrapport 2023/2024
    • Konsument
    • Recept
    • Inspireras av potatis
    • Potatisstatistik
    • Potatis och hälsa
  • Butiker
    • Butiker
    • Beställ kvalitet
    • Beställning och leverans
    • Butiksexponering
    • Hantering och förvaring i butik
  • Storhushåll
    • Storhushåll
    • Upphandling av potatis
    • Leverans och mottagning
    • Sorter och hållbarhet
    • Råd vid tillagning
  • Anslutna företag
    • Kvalitetssäkring
    • För odlare
    • För packare
    • Skador och sjukdomar
    • Företag
  • Start
  • Om oss
    • Svensk Potatis
    • Årets Potatisinspiratör
      • Zeina Mourtada – Årets Potatisinspiratör 2023
      • Nominera här!
      • Regler och statuter
      • Jurymedlemmar
    • Våra tjänster
    • Styrelsen
    • Kontakt
  • Potatisskola
    • Näringsvärde
    • Odling
    • Potatishistoria
    • Potatisens Smakord
  • SMAK-märkning
    • Kvalitetsnormer
    • Ansökan ny sort för SMAK-märkning
      • Application for approval – new variety for SMAK marking
    • Sorter för SMAK-märkning
    • Regler
    • Vad betyder SMAK-märket?
    • Kvalitetsprovning
  • Konsument
    • Recept
    • Potatisrapport 2023/2024
    • Inspireras av potatis
      • Potatiskokbok
    • Potatisstatistik
    • Potatis och hälsa
  • Butiker
    • Beställ kvalitet
    • Beställning och leverans
    • Butiksexponering
    • Hantering och förvaring i butik
  • Storhushåll
    • SMAK-märkt storhushåll
    • Upphandling av potatis
    • Leverans och mottagning
    • Sorter och hållbarhet
    • Råd vid tillagning
  • Anslutna företag
    • Kvalitetssäkring
    • Sorter för SMAK-märkning
    • För odlare
    • För packare
    • Skador och sjukdomar
    • Företag
    • Månadsbrev

Aktuellt

Aktuellt, Okategoriserade

Årets färskpotatis såldes för 63 000 kr

Potatisodlare Stefan Olsson från Grevie och Ted Ivarsson från Förslöv på Bjärehalvön...

Läs mer

Aktuellt, Okategoriserade, Utvald artikel

Potatis – 10 goda sätt att laga det

Går det att motstå!! Här tipsar Mitt Kök/Expressen om de bästa och godaste...

Läs mer

Aktuellt, Okategoriserade

Årets första potatis är satt

Snön har knappt hunnit smälta, men på åkern i Vejby är potatissättningen...

Läs mer

Aktuellt, Okategoriserade

Vad gör vi på Svensk Potatis?

Ja, mycket!  En mycket kort och överskådlig redovisning får ni här. Läs...

Läs mer

Aktuellt

Besök oss på Elmia Odla

Välkommen att besöka oss i monter B06:14. Vi finns där för att...

Läs mer

Aktuellt, Okategoriserade

Personal fick potatiskunskap

Medarbetare i kommunala kök i Falköping, Skara, Vara, Götene och Ulricehamn samlades...

Läs mer

Aktuellt

Potatisens Dag 26 oktober

Fira Potatisens Dag nu på söndag. Varför inte göra en potatisprovning tillsammans...

Läs mer

Aktuellt, Okategoriserade

Potatis i storhushåll

”Potatis i storhushåll – bara möjligheter” är ett projekt med målet att...

Läs mer

Aktuellt, Okategoriserade

5 skäl att äta mer potatis

Potatisen har nobbats i flera dieter den senaste tiden. Men den mångsidiga...

Läs mer

Sidnumrering för inlägg

Föregående 1 … 14 15 16 17 18 … 24 Nästa

Anmäl dig för Nyhetsbrev

Svensk Potatis

© Svensk Potatis

Svensk Potatis | Östanågatan 1 | 596 34 SKÄNNINGE

Läs om vår GDPR policy