Mer från Aktuellt Hälsning från Potatislandet – april månad SMAK-märkt potatis som standard inom offentlig sektor Chef’s Cut började SMAK-märka potatis... Läs mer Hälsningar från Potatislandet – mars månad MIKAEL JACOBSSON odlar potatis på drygt hundra hektar i skånska Dagstorp mellan... Läs mer Hälsning från Potatislandet – februari månad Höga Kusten – dramatisk vacker skärgård och en kuststräcka med karga berg,... Läs mer Aktuellt Potatis till frukost, lunch och middag Lars Elofson tröttnar aldrig på potatis. Här äter han en bit Franceline som är först kokt och sedan uppfräst med lite tång- och algsalt från Bjäre Hembygd. Foto: Christin Andersson
Hälsning från Potatislandet – april månad SMAK-märkt potatis som standard inom offentlig sektor Chef’s Cut började SMAK-märka potatis... Läs mer
Hälsningar från Potatislandet – mars månad MIKAEL JACOBSSON odlar potatis på drygt hundra hektar i skånska Dagstorp mellan... Läs mer
Hälsning från Potatislandet – februari månad Höga Kusten – dramatisk vacker skärgård och en kuststräcka med karga berg,... Läs mer