Skip to content

Svensk Potatis

  • Start
  • Om oss
    • Om oss
    • Svensk Potatis
    • Pressrum
    • Årets Potatisinspiratör – nytt stipendium
      • Regler och statuter
      • Nominera här!
      • Jurymedlemmar
    • Våra tjänster
    • Styrelsen
    • Kontakt
  • Potatisskola
    • Potatisskola
    • Näringsvärde
    • Odling
    • Potatishistoria
    • Sorter
  • SMAK-märkning
    • SMAK-märkning
    • Kvalitetsnormer
    • Sorter för SMAK-märkning
    • Regler
    • Vad betyder SMAK-märket?
    • Kvalitetsprovning
  • Konsument
    • Potatisrapport 2023/2024
    • Konsument
    • Recept
    • Inspireras av potatis
    • Potatisstatistik
    • Potatis och hälsa
  • Butiker
    • Butiker
    • Beställ kvalitet
    • Beställning och leverans
    • Butiksexponering
    • Hantering och förvaring i butik
  • Storhushåll
    • Storhushåll
    • Upphandling av potatis
    • Leverans och mottagning
    • Sorter och hållbarhet
    • Råd vid tillagning
  • Anslutna företag
    • Kvalitetssäkring
    • För odlare
    • För packare
    • Skador och sjukdomar
    • Företag
  • Start
  • Om oss
    • Svensk Potatis
    • Årets Potatisinspiratör
      • Zeina Mourtada – Årets Potatisinspiratör 2023
      • Nominera här!
      • Regler och statuter
      • Jurymedlemmar
    • Våra tjänster
    • Styrelsen
    • Kontakt
  • Potatisskola
    • Näringsvärde
    • Odling
    • Potatishistoria
    • Potatisens Smakord
  • SMAK-märkning
    • Kvalitetsnormer
    • Ansökan ny sort för SMAK-märkning
      • Application for approval – new variety for SMAK marking
    • Sorter för SMAK-märkning
    • Regler
    • Vad betyder SMAK-märket?
    • Kvalitetsprovning
  • Konsument
    • Recept
    • Potatisrapport 2023/2024
    • Inspireras av potatis
      • Potatiskokbok
    • Potatisstatistik
    • Potatis och hälsa
  • Butiker
    • Beställ kvalitet
    • Beställning och leverans
    • Butiksexponering
    • Hantering och förvaring i butik
  • Storhushåll
    • SMAK-märkt storhushåll
    • Upphandling av potatis
    • Leverans och mottagning
    • Sorter och hållbarhet
    • Råd vid tillagning
  • Anslutna företag
    • Kvalitetssäkring
    • Sorter för SMAK-märkning
    • För odlare
    • För packare
    • Skador och sjukdomar
    • Företag
    • Månadsbrev

Aktuellt

Aktuellt, Utvald artikel

Food & Wine mässan i Älvsjö 9 – 12 november

Vi finns under mässdagarna i monter C02:31.

Läs mer

Aktuellt, Utvald artikel

Intressant om potatis i ”Fråga Lund”

Intressant om potatis med panelen i "Fråga Lund". Vi får möta en...

Läs mer

Aktuellt, Utvald artikel

Fira Potatisens Dag den 26 oktober

Fira Potatisens Dag med att provsmaka ett antal olika sorter, använd gärna...

Läs mer

Aktuellt, Okategoriserade

Ny VD till Svensk Potatis AB

Styrelsens i Svensk Potatis AB har utsett Anders Huldt till ny VD....

Läs mer

Aktuellt

Sommarmat med Bergenströms – i radion

I säsongens sista program är det intervju med Agneta Andersson, docent i...

Läs mer

Aktuellt

Arkeologerna skriver om potatisens historia

Glöm allt du vet om potatisens historia. Nya arkeologiska fynd visar att...

Läs mer

Aktuellt

Potato Scandinavia den 17 augusti i Norge

Potato Scandinavia arrangerades första gången i Dagsmark, Finland 2015. Förra året stod...

Läs mer

Aktuellt

Trevlig sommar

Ni hittar oss under kontakter om ni behöver hjälp under sommaren.

Läs mer

Aktuellt, Utvald artikel

God tillgång & bra kvalité på färskpotatisen

Det är nu gott om svensk färskpotatis och det går att beställa...

Läs mer

Sidnumrering för inlägg

Föregående 1 … 9 10 11 12 13 … 24 Nästa

Anmäl dig för Nyhetsbrev

Svensk Potatis

© Svensk Potatis

Svensk Potatis | Östanågatan 1 | 596 34 SKÄNNINGE

Läs om vår GDPR policy