Denna spanska nationalrätt kan innehålla flera olika ingredienser, beroende på årstider och var någonstans man befinner sig i Spanien, men potatis ingår alltid. Ofta serveras den i rumstemperatur...
Tortilla Española

Denna spanska nationalrätt kan innehålla flera olika ingredienser, beroende på årstider och var någonstans man befinner sig i Spanien, men potatis ingår alltid. Ofta serveras den i rumstemperatur...
Tartiflette är en fransk variant på potatisgratäng med rökt fläsk och smakrik ost. Det är en populär rätt i Alperna, där man helst använder Reblochon-ost, men det går...
Lompe är ett norsk tunnbröd, som man kan njuta av både varm och kall. Det klassiska är att man rullar en wienerkorv med senap och rostad lök i...
Detta är Marcus Nemrins version på en lyxig svensk potatisrätt, som är en bra början till en bättre middag tillsammans med ett glas bubbel.
Marcus Nemrin från Sofiero slottsrestaurang bjöd på tre fantastiska rätter under Färskpotatispremiären och vi har fått äran att dela alla tre recepten på vår hemsida! Här är ett...
Det finns en mängd olika recept på potatisbullar, men de är alla lika goda! Huvudingrediensen är nästan alltid kokt potatis, smör och ägg. Smeten formas till biffar som paneras...
Ett klassiskt recept på Sjömansbiff med nötkött, potatis och rotfrukter som lagas tillsammans med lagerblad och öl!
För många känns rätten Lappskojs igen från skolans lunchserveringsmenyer på 60- och 70 talet. Recepten varierade säkert men det vanligaste var att den bestod av potatismos med köttbitar...
Smakrik soppa med ett potpurri av rotfrukter. För en extra lyxig känsla, toppa soppan med knaperstekt bacon precis innan servering