Skip to content

Svensk Potatis

  • Start
  • Om oss
    • Om oss
    • Svensk Potatis
    • Pressrum
    • Årets Potatisinspiratör – nytt stipendium
      • Regler och statuter
      • Nominera här!
      • Jurymedlemmar
    • Våra tjänster
    • Styrelsen
    • Kontakt
  • Potatisskola
    • Potatisskola
    • Näringsvärde
    • Odling
    • Potatishistoria
    • Sorter
  • SMAK-märkning
    • SMAK-märkning
    • Kvalitetsnormer
    • Sorter för SMAK-märkning
    • Regler
    • Vad betyder SMAK-märket?
    • Kvalitetsprovning
  • Konsument
    • Potatisrapport 2023/2024
    • Konsument
    • Recept
    • Inspireras av potatis
    • Potatisstatistik
    • Potatis och hälsa
  • Butiker
    • Butiker
    • Beställ kvalitet
    • Beställning och leverans
    • Butiksexponering
    • Hantering och förvaring i butik
  • Storhushåll
    • Storhushåll
    • Upphandling av potatis
    • Leverans och mottagning
    • Sorter och hållbarhet
    • Råd vid tillagning
  • Anslutna företag
    • Kvalitetssäkring
    • För odlare
    • För packare
    • Skador och sjukdomar
    • Företag
  • Start
  • Om oss
    • Svensk Potatis
    • Årets Potatisinspiratör
      • Zeina Mourtada – Årets Potatisinspiratör 2023
      • Nominera här!
      • Regler och statuter
      • Jurymedlemmar
    • Våra tjänster
    • Styrelsen
    • Kontakt
  • Potatisskola
    • Näringsvärde
    • Odling
    • Potatishistoria
    • Potatisens Smakord
  • SMAK-märkning
    • Kvalitetsnormer
    • Ansökan ny sort för SMAK-märkning
      • Application for approval – new variety for SMAK marking
    • Sorter för SMAK-märkning
    • Regler
    • Vad betyder SMAK-märket?
    • Kvalitetsprovning
  • Konsument
    • Recept
    • Potatisrapport 2023/2024
    • Inspireras av potatis
      • Potatiskokbok
    • Potatisstatistik
    • Potatis och hälsa
  • Butiker
    • Beställ kvalitet
    • Beställning och leverans
    • Butiksexponering
    • Hantering och förvaring i butik
  • Storhushåll
    • SMAK-märkt storhushåll
    • Upphandling av potatis
    • Leverans och mottagning
    • Sorter och hållbarhet
    • Råd vid tillagning
  • Anslutna företag
    • Kvalitetssäkring
    • Sorter för SMAK-märkning
    • För odlare
    • För packare
    • Skador och sjukdomar
    • Företag
    • Månadsbrev

Aktuellt

Aktuellt

Premiär för frilandsodlad färskpotatis

Årets första frilandsodlade färskpotatis skördades kl 11.00 idag. Potatisodlare Arnold Ebbesson på...

Läs mer

Aktuellt, Utvald artikel

Top Peeled Produce Nordic först ut att erbjuda SMAK-märkt råskalad potatis

Vi har nu de första skalerierna på plats som kan erbjuda SMAK-märkt...

Läs mer

Aktuellt, Utvald artikel

Potatis i tiden i Sveriges Radio P4 Halland

Så ska potatisen bli ännu mer populär. Intervju med AnnaKarin Hamilton, Svensk...

Läs mer

Aktuellt

Vi önskar er en riktigt Glad Påsk!!

Påsken är liksom julen en stor mathögtid då vi får njuta av...

Läs mer

Aktuellt, Utvald artikel

Ny hemsida Potatis i tiden

Nya hemsidan www.potatisitiden.se är nu klar. Ge er in i potatisens fantastiska...

Läs mer

Aktuellt, Utvald artikel

Passion för Mat – Göteborg

På söndag kl 13 kommer Eleonor Schütt, Hushållningssällskapet, och Svensk Potatis att...

Läs mer

Aktuellt, Utvald artikel

Studie om potatisens förtäfflighet – igen!!

Ny studie från Skottland där den senaste forskningen tyder på att potatis...

Läs mer

Aktuellt

Gott Nytt År!!!

Vi önskar er alla ett riktigt bra 2018 och tackar för det...

Läs mer

Aktuellt, Utvald artikel

Nyhetsbrev från hungrig.nu – massor om potatis

Läs gärna nyhetsbrev från "Hungrig.nu" och lär er mer om alla fördelar...

Läs mer

Sidnumrering för inlägg

Föregående 1 … 8 9 10 11 12 … 24 Nästa

Anmäl dig för Nyhetsbrev

Svensk Potatis

© Svensk Potatis

Svensk Potatis | Östanågatan 1 | 596 34 SKÄNNINGE

Läs om vår GDPR policy