Det finns en mängd olika recept på potatisbullar, men de är alla lika goda! Huvudingrediensen är nästan alltid kokt potatis, smör och ägg. Smeten formas till biffar som paneras...
Potatisbullar

Det finns en mängd olika recept på potatisbullar, men de är alla lika goda! Huvudingrediensen är nästan alltid kokt potatis, smör och ägg. Smeten formas till biffar som paneras...
Potatissufflè kan man servera både till förrätt och som tillbehör till exempelvis kött eller fågel. En lyxig och otroligt god maträtt.
En krämig potatissoppa gör du enkelt med detta klassiska recept! Det kräver inte många ingredienser och är perfekt en kall höst eller vinterdag när du känner dig lite...
Ett klassiskt recept på Sjömansbiff med nötkött, potatis och rotfrukter som lagas tillsammans med lagerblad och öl!
För många känns rätten Lappskojs igen från skolans lunchserveringsmenyer på 60- och 70 talet. Recepten varierade säkert men det vanligaste var att den bestod av potatismos med köttbitar...
Det är alltid praktiskt med ”all-i-ett maträtter”, potatis och grönsaker. Detta recept är också ett bra exempel på hur överbliven kokt potatis lätt kan användas till en maträtt...
För dig som vill lägga lite extra tid på en läcker och god potatisrätt kan en grönsakspastej göra succé vid en middag!
Denna läckra sallad som serveras med burrata och grönkålspesto är en stor favorit som går hem varje gång. Servera den som tillbehör eller som egen rätt på sidan...
Smakrik soppa med ett potpurri av rotfrukter. För en extra lyxig känsla, toppa soppan med knaperstekt bacon precis innan servering