Så här i påsktider är det gott med ansjovis till potatisen. Detta är ett superlätt recept och går även att variera med löjrom eller svart respektive röd kaviar.
Råraka med ansjovis och rödlök
![](https://svenskpotatis.se/wp-content/uploads/2014/04/DSC_0845-version-2-330x205.jpg)
Så här i påsktider är det gott med ansjovis till potatisen. Detta är ett superlätt recept och går även att variera med löjrom eller svart respektive röd kaviar.
Perfekt rätt nu när hösten gör sitt intåg. Enkel att tillaga och en rätt för hela familjen att bli mätt på. Frittata är en italiensk äggbaserad rätt av...
Äntligen är färskpotatisen här och det är bara att njuta av alla goda rätter man kan göra av dem. Här har vår finalist valt att laga potatisknyten, enkelt...
Nässlorna har nu börjat komma upp och de är som allra godast och nyttiga nu i början av våren. Passa på och plocka lite nässelskott och prova den...
En annorlunda supergod och något mer nyttig variant av potatisbullar, och enkel att tillaga. Receptet kom till när Joel deltog i tävlingen Årets studentkock – tema potatis.
Robin var finalist i tävlingen Årets Studentkock och kom på denna rätt då han gillar att blanda ihop det han tycker är gott. Dessutom är den nyttig och...
En underbar rätt som blev en stor favorit hos juryn. Citronsmaken höjer smaken och gör att den passar både till fisk och kött. Prova den gärna till nyårsfesten,...
Tortilla är spanjorernas goda och mättande svar på omelett. Lätt att tillaga och även god att ätas kall. Perfekt rätt att ha på buffén eller som lunchrätt dagen...
Anna Lind Lewin blev serverad vallmopotatis i Calcuttta tillsammans med en kryddstark fläskgryta liknande Pork Vindalo. Väl hemma återskapade hon sina kulinariska reseminnen och detta är ett av...