Perfekt mat till utflykten och enkel att tillaga. Vad kan vara bättre att ta med sig som både mättar och är god. Eller ät den hemma som en hel måltid.
![](https://svenskpotatis.se/wp-content/uploads/2013/03/potatis-och-bonburrito.jpg)
Foto: Björn Tesch
Gör så här
- Skala potatisen och lägg den i kokande vatten. Koka den mjuk under lock tills innertemperaturen är 96°C.
- Blanda alla ingredienser till dressingen.
- Häll av kokvattnet och dela potatisen i mindre bitar.
- Skala och tärna avocadon.
- Spola av de konserverade bönorna med kallt vatten.
- Skala och tärna äpplet.
- Bred hälften av dressingen på wrapen.
- Fördela potatis, avocado, bönor och äpple på de fyra wrapen.
- Vik bröden på tvären till en botten och rulla ihop.
- Klicka på resten av dressingen.
- Packa in dem i folie om de ska med på utflykten.
Näringsinnehåll per portion:
Energi 430 kcal/1780 kJ Protein 11 g Fett 13 g Kolhydrater 63 g