Mer från Aktuellt Vi söker ny medarbetare Vill du jobba med kvalitetsbedömning av potatis? Vi söker 1 person till... Läs mer Potatisrapport 2024: SVERIGES MEST ÄLSKADE KNÖL FIRAR 300 ÅR OCH TRENDAR PÅ TALLRIKARNA Jonas Alströmer satte den första matpotatisen i jorden år 1724 i Alingsås.... Läs mer Ny kokbok – Internationella Potatisrecept Äntligen kommer vår nya efterlängtade kokbok som har 23 potatisrecept med inspiration... Läs mer Aktuellt Potatis till frukost, lunch och middag Lars Elofson tröttnar aldrig på potatis. Här äter han en bit Franceline som är först kokt och sedan uppfräst med lite tång- och algsalt från Bjäre Hembygd. Foto: Christin Andersson
Vi söker ny medarbetare Vill du jobba med kvalitetsbedömning av potatis? Vi söker 1 person till... Läs mer
Potatisrapport 2024: SVERIGES MEST ÄLSKADE KNÖL FIRAR 300 ÅR OCH TRENDAR PÅ TALLRIKARNA Jonas Alströmer satte den första matpotatisen i jorden år 1724 i Alingsås.... Läs mer
Ny kokbok – Internationella Potatisrecept Äntligen kommer vår nya efterlängtade kokbok som har 23 potatisrecept med inspiration... Läs mer