Mer från Anslutna företag Kvalitetssäkring Provning och kvalitetsarbete SMAK´s system för att klassificera potatis och analysera kvalitén... Läs mer För odlare Här hittar Du information om: Sorter för SMAK märkning Sorter Potatisens skador... Läs mer För packare Anslut dig till SMAK's kvalitetssystem! Information om glykoalkaloider, vad är glykoalkaloider, vad... Läs mer Skador och sjukdomar Skadorna redovisas i den ordning de för närvarande värderas enligt SMAK´s bedömningssystem... Läs mer Månadsbrev Här kan du läsa de senaste årens Månadsbrev från oss. 2022 Månadsbrev... Läs mer Företag Snabblänkar Villkor för anslutning | Kontakta oss för att ansluta dig Läs mer För odlare Här hittar Du information om: Sorter för SMAK märkning Sorter Potatisens skador och sjukdomar Silverskorv – rapport (.pdf) Hur görs en kvalitetsanalys? SMAKs Kvalitetsnormer för färsk-/sommarpotatis SMAKs Kvalitetsnormer för höst-/vinterpotatis Svensk potatis Färskpotatisnorm (.pdf) Svensk potatis Protokoll för egenkontroll (.pdf)
Kvalitetssäkring Provning och kvalitetsarbete SMAK´s system för att klassificera potatis och analysera kvalitén... Läs mer
För odlare Här hittar Du information om: Sorter för SMAK märkning Sorter Potatisens skador... Läs mer
För packare Anslut dig till SMAK's kvalitetssystem! Information om glykoalkaloider, vad är glykoalkaloider, vad... Läs mer
Skador och sjukdomar Skadorna redovisas i den ordning de för närvarande värderas enligt SMAK´s bedömningssystem... Läs mer