Här kommer ett riktigt superrecept som får det att vattnas i munnen! Rostad potatissallad med svamp och parmesankräm, behöver vi säga mer?
En riktigt god rätt som vi rekommenderar att ni testar nästa gång ni får gäster.
Ingredienser
1kgdelikatesspotatis
300gskogschampinjoner eller annan svamp
1vitlöksklyfta
30gsmör
salt
peppar
Parmesankräm
2dlcreme fraiche
1msk majonnäs
100gfinriven parmesan
Salt
Peppar
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 grader. Halvera potatisen och vänd i olja med salt och peppar. Sprid ut på en plåt och rosta tills de är gyllene.
Skiva svampen och stek först i en torr panna så svampen får svettas ur vätskan. Tillsätt smör och riv ner vitlöken. Fortsätt steka tills svampen fått fin yta.
Blanda sedan svampen med den rostade potatisen.
Parmesankräm
Blanda creme fraiche och majonnäs med finriven parmesan. Smaka av med salt och peppar. Klicka över potatissalladen.