Potatissufflè

Potatissuffle

Potatissufflè kan man servera både till förrätt och som tillbehör till exempelvis kött eller fågel. En lyxig och otroligt god maträtt.

Se recept

Potatissoppa med oststänger

Potatissoppa

En krämig potatissoppa gör du enkelt med detta klassiska recept! Det kräver inte många ingredienser och är perfekt en kall höst eller vinterdag när du känner dig lite...

Se recept

Sjömansbiff

Sjömansbiff

Ett klassiskt recept på Sjömansbiff med nötkött, potatis och rotfrukter som lagas tillsammans med lagerblad och öl!

Se recept

Lapskojs

Lappskojs

För många känns rätten Lappskojs igen från skolans lunchserveringsmenyer på 60- och 70 talet. Recepten varierade säkert men det vanligaste var att den bestod av potatismos med köttbitar...

Se recept

Kål- och potatispudding

Potatispudding

Det är alltid praktiskt med ”all-i-ett maträtter”, potatis och grönsaker. Detta recept är också ett bra exempel på hur överbliven kokt potatis lätt kan användas till en maträtt...

Se recept